Tävla på PRK

Partille Ridklubb har som ambition att ordna tävlingar, Pay and jumps och Pay and rides för de som precis börjat tävla så väl som till de som rider i högre klasser.  

Att tävla för PRK​ 

Alla som tävlar för Partille Ridklubb måste vara medlemmar. (Medlem blir du genom att skapa ett konto i Hippocrates, lägga till medlemsskap i din varukorg och betala). Vi godkänner licensansökningarna i Tävlingsdatabasen manuellt för att säkerställa att alla som söker licens är medlemmar. Var därför ute i god tid innan anmälningstiden går ut när du ansöker om din första licens för året. 

Vilka ridskoleekipage som är lämpliga att tävla bestäms av ridlärarna, så prata med din ridlärare om du är intresserad av att tävla på våra ridskolehästar. Privatekipage avgör själva (men gärna i samråd med sin tränare) om de är kapabla att åka på tävling. 

För dig som vill tävla i lag för Partille Ridklubb kommer det inför varje säsong ut en intresseanmälan som du kan fylla i. Vi anmäler lag till de divisioner och discipliner det finns tillräckligt mycket intresse för. 

Gå gärna med i Facebookgruppen Partille Ridklubbs Tävlingsryttare. Där läggs det upp information om tävlingar och tävlingsryttarna diskuterar vilka tävlingar man tänker vara med på. 

Regler 

De regler som tävlingsryttare måste förhålla sig till finns i tävlingsreglemente, ofta förkortat TR. Här finns alla TR

För de cuper och lagtävlingar som vårt distrikt ansvarar för finns det speciella regler.

Grönt kort

För att få tävla på inbjudningstävling eller högre krävs det att man har Grönt Kort. Är man tretton år eller yngre får en vuxen ta det Gröna Kortet, gärna tillsammans med barnet som vill tävla.

Från det år barnet fyller tretton år kan barnet själv gå kursen och från det år barnet fyller fjorton år är det ett krav på ett eget Grönt Kort och man kan därmed inte tävla på någon annans kort. 

Tävlingsfunktionär

För att vi ska kunna genomföra våra aktiviteter behöver vi funktionärer. Om du är intresserad av att hjälpa till som funktionär är du välkommen att kontakta oss. 

TÄVLINGSGRUPP​EN

Partille ridklubbs tävlingsgrupp ansvarar för planering och genomförande av klubbens tävlingar. Du når Tävlingsgruppen via tavling@partilleridklubb.se

Rebecka Lokind

Rebecka Lokind

Sammankallande

Cecilia Ahlström

Cecilia Ahlström

MARION JÄRNRÅDA

MARION JÄRNRÅDA

Anna grönwall

Anna grönwall

Malin Wallander

Malin Wallander

Sofia LEvander

Sofia LEvander

Partille Ridklubb

Org nr: 857202-3904

Åstebovägen
433 49 Partille

Kontakt

Telefon: 031-442543
styrelsen@partilleridklubb.se