Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Tävla för Partille Ridklubb


Alla som tävlar för Partille Ridklubb måste vara medlemmar. Medlem blir du genom att skapa ett konto i Horsemanager och sedan lägga till medlemsskap i din varukorg och betala. Vi godkänner licensansökningarna i Tävlingsdatabasen manuellt för att säkerställa att alla som söker licens är medlemmar, var därför ute i god tid innan anmälningstiden går ut när du ansöker om din första licens för året så att din licensansökan hinner godkännas innan anmälningstiden går ut.

Vilka ridskoleekipage som är lämpliga att tävla bestäms av ridlärarna, så prata med din ridlärare om du är intresserad av att tävla på våra ridskolehästar. Privatekipage avgör själva (men gärna i samråd med sin tränare) om de är kapabla att åka på tävling.

För dig som vill tävla i lag för Partille Ridklubb kommer det inför varje säsong ut en intresseanmälan som du kan fylla i. Vi anmäler lag till de divisioner och discipliner det finns tillräckligt mycket intresse för.

Gå gärna med i Facebookgruppen Partille Ridklubbs Tävlingsryttare. Där läggs det upp information om tävlingar och tävlingsryttarna diskuterar vilka tävlingar man tänker vara med på.

Uppdaterad: 25 AUG 2018 10:51 Skribent: Carina Kjeller

 

 


Ridskolans kalender


Våra sponsorer

 Hästson

by annfilippa
Scandinavian accesories
cupola
markslöjd
björlanda
 
bling
 
 
 
 
 
 
 

 

Postadress:
Partille RK - Ridsport
Åstebovägen
43349 Partille

Kontakt:
Tel: 031442543
E-post: styrelsen@partilleri...