Nyheter från SvRF

Här kan du läsa nyheter från Ridsportsförbundet !

Ponny-SM i dressyr avgörs i helgen på Grevagården, och på lördagen delades de första medaljerna ut.

I samband med Ponny-SM i dressyr rids också två andra cuper, Ride and Learn och Mats Mellbergs Cup.

VM i voltige för juniorer har dragit igång. Tävlingen går i Le Mans, Frankrike.

Svenska Ridsportförbundets stämma i maj 2021 beslutade om en analys och översyn av förbundets finansieringsmodeller samt dess ekonomiska och verksamhetsmässiga konsekvenser.

Sista helgen i augusti blir det EM i fälttävlan för young rider och juniorer på Segersjö, Odensbacken, i Närke. Tio svenska ryttare är nominerade till mästerskapet.

Mycket uppmärksamhet riktas österut i dessa dagar, men här hemma blir det en intensiv tävlingshelg med flera mästerskap. Två av mästerskapen sänds direkt på ridsport.se

Nya diplomerade ridlärare

(2021-07-28 06:30)
Vi hälsar en hel rad nya diplomerade ridlärare välkomna. Åtta stycken har tilldelats SRL I och fjorton stycken har tagit emot diplom för SRL II.

I månadsskiftet juli/augusti är det premiär för årets säsong av ATG Riders League. Det blir sex delfinaler och stor final under Gothenburg Horse Show i februari nästa år – och det med rekordhöga prispengar.

SWB och Svenska Ridsportförbundet har tagit ut de unga dressyrhästar som är klara för unghäst-VM i dressyr.

De svenska kuskarna hamnade i rena medaljregnet på NM i sportkörning i Danmark. Sex guld, fem silver och tre brons blev resultatet.

EM  hoppning för young rider, junior och children i Vilamoura, Portugal, är klart. Svea Tegnestedt med H. Emeralda blev bästa svenska ekipage på mästerskapet.

Ungdomslandslaget i distansritt samlades nyligen på Flyinge för uppsutten och avsutten träning, veterinärgenomgång av hästarna och planering inför YR-VM. För första gången var även Utmanartruppen inbjuden.

Truppen är uttagen till Ponny-EM i dressyr, hoppning och fälttävlan.

Sommartider på kansliet

(2021-07-22 08:00)
Under veckorna 26-30 är kansliets växel öppen vardagar 09.00-12.00. På eftermiddagarna är växeln stängd. Från vecka 31 är växeln öppen även onsdagseftermiddagar 13.00-16.30.

Vi får ibland frågor om hur Svenska Ridsportförbundet agerar när det gäller misstankar om övergrepp, trakasserier eller andra svåra frågor. Här får du veta mer om våra rutiner.

E-post: styrelsen@partilleri...