Medlemsstallet

På vår anläggning finns ett nybyggt stall med 17 boxar som vi hyr ut till våra medlemmar, det kallas därför för medlemsstallet.

Kösystem för medlemsstallet Partille Ridklubb

Vill du ställa dig i kö, gör en skriftlig mejlansökan till This is a mailto link.

Vi önskar hyresgäster som är ideellt aktiva, har goda referenser, uppskattar samarbete och de fördelar det innebär att stå i ett större stall. Du ska tycka om att umgås med olika generationer då vi har både barn och vuxna som rider på olika nivåer i vårt stall. Och så klart ska du dela vår värdegrund.

När vi får en ledig boxplats får alla som står i kö en förfrågan om intresse. De som inom två veckor återkommer med intresse är akuella för bedömning av vem som får hyra platsen. Val av hyresgäst görs av ridskolechef/PRK styrelse.

Uppdaterad: 17 AUG 2018 13:35

Hästson