Hoppa till sidans innehåll

Nya elever/provridning


Välkommen som ny elev på ridskolan!

Här hittar du information om våra rutiner och regler gällande tider, avgifter och återbud. Eftersom vi är en ideell förening är det viktigt att du som rider på vår ridskola följer och respekterar våra rutiner. Varje medlem förväntas hjälpa till efter bästa förmåga vid minst två  tillfällen per termin och gör då insatser för att på olika sätt underhålla och utveckla anläggningen. 

Avgifterna ska betalas in i god tid för att vi ska kunna betala ut löner och köpa mat till hästarna. Om du inte kan komma till en lektion är det viktigt att du avbokar din plats i tid, då kan andra medlemmar få en chans att rida igen.

Ansökan till provridning

Om du inte har ridit hos oss sedan tidigare finns det möjlighet att få rida en provlektion. Provridning erbjuds i mån av plats i ordinarie ridgrupper. För att kunna anmäla dig till provridning behöver du skapa ett konto i vårt elevsystem HorseManager, läs mer HÄR. Uppge information om din ridvana, vilken grupp du önskar provrida i samt att din anmälan avser provridning.Det går inte att rida igen missad provlektion och återbetalning sker inte. Om du vill fortsätta rida efter provlektionen måste du ansöka om en ordinarie plats via ditt konto i HorseManager.Har du frågor om ridning är du välkommen att kontakta ridinstruktörerna på This is a mailto link

Ansökan till lektionsridning

Du ansöker om plats genom att skapa ett konto i vårt system HorseManager. Om du har barn som är under 18 år är det du som vårdnadshavare som registerar dig. Sedan lägger du till ditt barn under fliken "Familj". När du har skapat ett konto väljer du den ridgrupp du är intresserad av och ansöker om plats.
HorseManager används också till att boka strötider, byta grupper, anmäla till tävlingar samt mycket annat.
Medlemsskap
Alla som rider på Partille Ridskola måste vara medlemmar. Du betalar ditt medlemsskap i samband med att du börjar rida hos oss och sedan inför varje nytt år. Information om medlemsavgifter finns under fliken "Avgifter".
Terminsavgifter

Vi delar in verksamhetsåret i två terminer - en vårtermin om 25 veckor och en hösttermin om 20 veckor. Du anmäler dig till lektionsridning för hela terminen men kan välja att dela upp betalningen till två eller fler faktureringstillfällen. Detta gör du i HorseManager.

Har du frågor om ridning eller medlemsskap är du välkommen att kontakta ridlärarna på This is a mailto link

 

 

Uppdaterad: 26 AUG 2017 09:32 Skribent: Rebecca Halpin

horsemanager_inlogg_200


Ridskolans kalender


Är du företagare och söker en attraktiv marknadsplats?

Många passerar genom och i anslutning till vår verksamhet varje dag !
Kontakta Sponsorgruppen, kontaktuppgifter och våra erbjudanden finner du på våra sponsorsidor !

Besök oss gärna på Facebook !
 Partille Ridklubb på Facebook !

Antalet besökare :
Free Hit Counters 

 
 

Stöd våra sponsorer -

de stödjer oss !!

 

logga_alone_200x72

Klicka på loggan för att komma til vår sida ! Nu finns även Hööks här!
 
 
Maklarhuset_rosa_sRGB
 
floorit2
 
Nordiska skyltfabriken logo
 
 Sävedalens Ost Kött - Logo
 
Logo Gigant
 
 Hööks
 
myone_149822402
 
Kåhögs gård
 
 
Samarbetspartner:
 
Bild1
 
sjöhagen wear
 
 

 

Postadress:
Partille RK - Ridsport
Åstebovägen
43349 Partille

Kontakt:
Tel: 031442543
E-post: This is a mailto link