Börja rida hos PRK

Vill du börja rida hos oss?

Då går du in och skapar ett konto i vårt system PRK HorseManager, där finner du information om vi har platser kvar till den grupp du önskar rida i. Det är även i detta system man bokar upp sig på klubbens olika aktiviteter.

Finns en guide som kan underlätta användningen av Horsemanager: Guide till HorseManager

Frågor gällande ridning, maila: This is a mailto link

Telefontid måndag, tisdag, torsdag och fredag kl. 11.30-12.00, tel 031-44 25 43

Ansökan till provridning

Om du inte har ridit hos oss sedan tidigare finns det möjlighet att få rida en provlektion. Provridning erbjuds i mån av plats i ordinarie ridgrupper. För att kunna anmäla dig till provridning behöver du skapa ett konto i vårt elevsystem HorseManager, läs mer HÄR. Uppge information om din ridvana, vilken grupp du önskar provrida i samt att din anmälan avser provridning. Därefter bokar du provridningen via This is a mailto link. Det går inte att rida igen missad provlektion och återbetalning sker inte. Om du vill fortsätta rida efter provlektionen måste du ansöka om en ordinarie plats via ditt konto i HorseManager.

Ansökan till lektionsridning
Du ansöker om plats genom att skapa ett konto i vårt system HorseManager. Om du har barn som är under 18 år är det du som vårdnadshavare som registerar dig. Sedan lägger du till ditt barn under fliken "Familj". När du har skapat ett konto väljer du den ridgrupp du är intresserad av och ansöker om plats.

HorseManager används också till att boka strötider, byta grupper, anmäla till tävlingar samt mycket annat.

Medlemsskap
Alla som rider på Partille Ridskola måste vara medlemmar. Du betalar ditt medlemsskap i samband med att du börjar rida hos oss och sedan inför varje nytt år. Information om medlemsavgifter finns under fliken "Avgifter".
Terminsavgifter
Vi delar in verksamhetsåret i två terminer - en vårtermin om 25 veckor och en hösttermin om 20 veckor. Du anmäler dig till lektionsridning för hela terminen men kan välja att dela upp betalningen till två eller fler faktureringstillfällen. Detta gör du i HorseManager.
Uppdaterad: 26 AUG 2017 09:32