Policy för träning på PRK

Policy för träning på Partille Ridklubb

Partille Ridklubb värnar om att kunna erbjuda utbildning och träning för kunniga och erfarna ridlärare och tränare på anläggningen.

All träning som genomförs på anläggningen ska utföras av anställd eller tillfälligt inhyrd ridlärare alternativt tränare som innehar licens och F-skattsedel. Tränare som vill undervisa på klubben ska godkännas av ridskolechefen.

Alla gruppträningar anmäls inför varje tillfälle till ridskolechefen eller någon av ridlärarna, vilken ansvarar för att lägga in träningen som aktivitet i Horsemanager.

Tränare ska varje år skicka en kopia på sin F-skattsedel till PRK:s styrelsemail: This is a mailto link

Tränare/Ridlärare ska också informera sig om de regler som gäller på anläggningen ex. skötsel av ridunderlag (mockning), hindermaterial mm.

Tränaren/Ridläraren ansvarar för att se till att manegeavgift för utomstående ryttare betalas in till klubben efter varje tillfälle. Manegeavgiften per tillfälle för utomstående ryttare är 100 kr/tillfälle för 2018.

För regelbundet deltagande på träning ska man förutom betald manegeavgift/anläggningskort även vara medlem i föreningen, För uppstallade på anläggningen ingår manegekort i avgiften för uppstallning.

All ev. träning på ridskolehästar ska godkännas av ridskolechefen tillsammans med ridlärarna.

Uppdaterad: 17 AUG 2018 13:35 Skribent: Ulrika Samuelsson