Bokningskalender för manegerna

All bokning av Partille Ridklubbs ridhus och utebanor sker via boka.se/partilleridklubb. Du kan enkelt via din dator eller mobil se om banan är bokad eller inte samt göra egna bokningar.

Bokningssystemet är endast till för PRKs medlemmar, som antingen är uppstallade på anläggningen eller innehar gällande manegekort. För att skaffa manegekort vänligen maila till ridskolechefen This is a mailto link. För enstaka nyttjande av maneger kan 100kr per tillfälle swishas till 123 395 80 14, ange "manegehyra" i meddelande.

Önskar någon annan klubb hyra vår anläggning ombeds ni maila till This is a mailto link.

För att detta bokningssystem ska fungera gäller följande förhållningsregler:

• Det krävs manegekort för bokning av samtliga ridhus och utebanor om hästen inte är uppstallad på PRK. Manegekort löses via verksamhetschef Ulrika Hallberg genom mail till This is a mailto link.
  • Bana ska bokas med minst 1 dags framförhållning.
  • Ta bort din bokning om du inte avser att använda den i så god tid som möjligt. Du tar bort genom att klicka på din bokning i kalendern och sedan ”radera bokning”.

Lathund för hur du loggar in och bokar på boka.se/partilleridklubb:

1. Gå in på www.boka.se/partilleridklubb och klicka på ”logga in”, ett pop-up fönster kommer då öppnas. Är det första gången du loggar in behöver du skapa ett konto. Klicka på knappen ”skapa konto” och fyll i namn, mailadress samt telefonnummer.
  2. Du kommer vidare till en sida med information kring bokning av våra banor. För att boka en tid scrolla till Kalendrar och klicka på ”visa kalender” för den bana du vill boka.
  3. Kalendern för vald bana visas. Här kan du se vilka tider banan är bokad. Vill du boka en tid klicka på det datumet du vill boka.  Går du in via mobilen får du upp månadsvyn om du håller telefonen upprätt, om du lägger den ner får du upp veckovyn istället.
  4. Ett nytt pop-up fönster kommer upp. Fyll i ditt telefonnummer, mellan vilken tid du vill boka banan samt ange ändamål för bokningen. Skriv i om det är okej att andra rider samtidigt. Tryck sedan på ”skapa bokning”. Banan är bokad!
  5. För att ta bort en bokning: klicka på din bokning i kalendern och klicka på ”radera bokning”.

Vid lektioner för tränare gäller Partille Ridklubbs tränarpolicy. Läs mer om den här

Uppdaterad: 17 AUG 2018 13:35 Skribent: Carina Kjeller