Ridskolans system HorseManager

I PRK HorseManager (Elevportalen) kan du som ridande/förälder till ridande uppdatera din profil samt se grupper och lektioner, avboka en lektion, boka igenridning och mycket annat – snabbt och enkelt.

Systemet underlättar för dig som elev/förälder med att hantera ridningen på ett effektiv sätt. På samma sätt kommer det underlätta för ridinstruktörerna som kan fokusera på att ge dig och/eller ditt barn den bästa ridupplevelsen.

Om du är ny elev som vill börja rida hos oss skall du börja med att registrera dig i systemet. Klicka in på PRK HorseManager och klicka på länken 'Registrera användare'

Notera : Föräldrar till ridande barn registrerar sig själva först och kan sedan lägga till sitt/sina barn under fliken Familj.

Elevportalen startsida

Under rubriken Intresseanmälan på förstasidan kan du sedan skicka oss förfrågan om att börja rida i någon av våra ridgrupper. Du ser också direkt om gruppen har lediga platser. Ange tydligt din tidigare ridvana, och om du vill anmäla till provridning eller om du önskar gå in i lektionsridning direkt.

För elever som inte tidigare rider på Partille Ridklubb och där vi inte i nuläget kan tillhandahålla ridning i en för eleven lämplig ridgrupp, finns möjlighet att ställa sig på kö in i föreningen. Köplats har företräde till plats i ridgrupp och debiteras med 50:- per år i köavgift.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:49 Skribent: Jens Howander