Knatteridning

Partille Ridklubb ordnar ridning för knattar på lördagar, i dagsläget har vi 3 grupper med 6-8 elever i varje grupp. Knattegrupperna finns till för barn från fyra till sex år. Från sju år kan man börja i nybörjargrupp.

Följande regler gäller för knattegrupperna:

• Intresseanmälan lämnas via Elevportalen HorseManager där du ser lektionstider och om det finns tillgängliga platser.
  • Vårdnadshavare eller annan vuxen person ska finnas till hands för att ta hand om häst och utrustning både inför och efter varje lektion.
  • Vårdnadshavare eller annan vuxen leder ponnyn under lektionen.
  • Lektionstiden är 30 minuter. Du ska vara på plats 30 min innan lektionen och ibland kan du behöva ta hand om hästen ca 15 min efter lektionen.
  • Två till tre veckor innan en ny knattetermin läggs den kommande gruppen upp för betalning i HorseManager, där du också får en avisering om kommande deltermin.
  • Till skillnad från alla andra ridgrupper tillämpar vi för knattegrupperna fem veckors ridperioder, så kallade delterminer, vilket innebär att du tecknar och betalar för fem ridtillfällen i taget. Information om ridavgifter finner du under fliken "Avgifter". Vi har fyra delterminer på hösten och fem terminer på våren.
  • Uppsägning av plats görs via mejl till This is a mailto link , uppsägning av plats ska vara oss tillhanda 21 dagar innan nästa påbörjad deltermin.
  • Frågor till knatteledare mailar ni till This is a mailto link

Uppdaterad: 07 MAR 2018 11:24 Skribent: Frida Avesand