Knatteridning

Partille Ridklubb ordnar ridning för knattar på lördagar, i dagsläget har vi fyra grupper med 6-8 elever i varje grupp. Knattegrupperna finns till för barn från fyra till sju år.

Följande regler gäller för knattegrupperna:

• Intresseanmälan lämnas via Elevportalen HorseManager där du ser lektionstider och om det finns tillgängliga platser.
  • Vårdnadshavare eller annan vuxen person ska finnas till hands för att ta hand om häst och utrustning både inför och efter varje lektion. Hjälp finns alltid att få av vår stallvärdar, men vara på plats 30 minuter före varje lektion.
  • Vårdnadshavare eller annan vuxen leder ponnyn under lektionen.
  • Lektionstiden är 30 minuter.
  • Två till tre veckor innan en ny knattetermin läggs den kommande gruppen upp för betalning i HorseManager, där du också får en avisering om kommande deltermin.
  • Till skillnad från alla andra ridgrupper tillämpar vi för knattegrupperna fem veckors ridperioder, så kallade delterminer, vilket innebär att du tecknar och betalar för fem ridtillfällen i taget. Information om ridavgifter finner du under fliken "Avgifter". Vi har fyra delterminer på hösten och fem terminer på våren.
  • Uppsägning av plats görs via mejl till This is a mailto link , uppsägning av plats ska vara oss tillhanda 21 dagar innan nästa påbörjad deltermin.
  • Frågor till knatteledare mailar ni till This is a mailto link

Uppdaterad: 07 MAR 2018 11:24 Skribent: Frida Avesand