Välkommen till terminsstart 12 augusti!

09 AUG 2019 20:16
Nu när höstterminen snabbt närmar sig är det dags för lite medlemsinfo.
  • Skapad: 09 AUG 2019 20:16

Hästar

I februari opererades vår fina skolhäst Lucky för njur/mjältbands-upphängning.

Luckys problem började under hösten, med upprepade koliker och avmagring, och vi valde att göra en omfattande undersökning, då vi förstod att något inte stod rätt till.

Lucky mår nu bra, vilket vi är mycket glada för. Han har ridits lite lätt under våren, och från höstterminen ska han komma tillbaka fullt på "jobbet" igen.

Sia är nu såld, och vi kommer under hösten förhoppningsvis få stifta bekantskap med några nya fyrbenta vänner. Den som väntar får se...

Personal

Pga att våra tillsvidareanställda Ridlärare, Malin och Lina varit föräldralediga, och delvis kommer att vara det även i höst, så måste vi delvis täcka upp med vikarier. Malin kommer att arbeta måndagar och torsdagar på lektion under hösten, och Lina kommer ni att träffa på onsdagar och lördagar.

Vi ser fram emot att ha dem tillbaka i höst!

Vikarier

Amanda Hessfelt började vikariera hos oss i januari, och avslutade sitt vikariat nu i juni.

Vi vill önska Amanda stort lycka till på Nääs, där hon ska börja i augusti.

Tyvärr så får vi meddela att Ida Kåmark, som skulle vikarierat under hösten, fått en tillsvidareanställning på Billdals Ridklubb.

Vi har dock glädjen att meddela att Ulrika Strandberg kommer att vikariera som Ridlärare under hösten på måndagar och tisdagar. Ulrika har tidigare arbetat på Billdal, och några av er träffade henne under en kort period hösten 2017.

Aktiviteter

Under våren hade vi en Grönt kort- kurs. De 15 deltagarna kom från både PRK och andra klubbar.

Den 2:e juni anordnades en Pay and Jump för PRK:s medlemmar. Deltog gjorde både ponny- och hästekipage från Ridskolan, samt hästar ifrån Medlemsstallet. Arrangemanget var uppskattat, och vi hoppas kunna arrangera fler inför hösten.

Cafe och Tävling

Vi behöver fler medlemmar som vill vara med och hålla i evenemang och tävlingar samt cafe, för att detta ska kunna vara genomförbart! Det är oerhört uppskattat av såväl barn som vuxna, och en viktig inkomstkälla för föreningen!

Skicka din intresseanmälan till This is a mailto link

Försäljningar

Vi behöver fler medlemmar som vill engagera sig i och hålla olika typer av försäljningar. Dessa finansierar b.la inköp av nya hästar och ponnyer. Vi är i stort behov av engagerade!

Sponsorer

Partille Ridklubb söker nu sponsorer för att kunna utveckla våra ryttare, hästar och anläggningen på ett positivt sätt. Vi behöver nya hästar, hästutrustning, hinder, priser till tävlingar mm.

Nu behöver vi er hjälp att tipsa om möjliga sponsorer som klubben kan kontakta.

Hör av er till This is a mailto link med era tips.

Här kan du läsa mer om sponsring av Partille ridklubb: http://www.partilleridklubb.se/Sponsorer/

Vi vill önska er alla en fortsatt skön sommar och varmt välkomna tillbaka!

Skribent: Malin Theorin Wallander