Försäljning Idrottsrabatten och kakor

03 SEP 2019 10:35
Under vecka 36/37 kommer era ridlärare i samband med lektionsavslut dela ut två stycken Idrottsrabatter och ett beställningshäfte för kakor.
  • Skapad: 03 SEP 2019 10:35

Som ideell förening är vi alltid beroende av våra medlemmars engagemang och initiativkraft.

För att kunna hålla våra ridavgifter så låga som möjligt och samtidigt kunna köpa in fina hästar och ponnys till verksamheten och med utrustning av hög kvalité är vi beroende av frivilliga insatser.

I höst har vi därför planerat två stycken försäljningar (hittills ;o)), dels kakor från ”Kakservice” , sådan går ju alltid åt (ibland lite för snabbt) och dels Idrottsrabatten, ett tjockt häfte med riktigt förmånliga villkor och rabatter hos många butiker och affärskedjor.

Ofta räcker det med endast ett inköp för att häftet skall betala sig samtidigt som klubben får en riktigt fin intäkt.

Under vecka 36/37 kommer därför era ridlärare i samband med lektionsavslut dela ut två stycken Idrottsrabatter och ett beställningshäfte för kakor.

Försök sälja häftena för 150 kr till vänner, kompisar, släktingar, arbetskamrater, bekanta eller vem som helst som du tycker förtjänar en bra deal (och glöm inte att köpa ett själv) och runda gärna av med några kakburkar, försvinnande goda.

Alla häften som du inte lyckas sälja kan du lämna tillbaka till ridläraren när du gett upp. Viktigt är att du inte glömmer att ange ditt namn när du lämnar tillbaka osålda häften så vi vet att dom kommer från dig

Behöver du mer häften är det bara att säga till.

Inbetalning av sålda häften och kakor görs till PRK's konto i Swedbank: 8105-9 914 503 016-0. Glöm inte att ange elevens namn på inbetalningen.

Tusen tack för din medverkan

För PRK:

Mats Soneryd